Carica mappa
 Home    Hue Asters

Hue Asters

Email
pamellagregor@yandex.com

About

A check-folding egy olyan stratégia, ahol kiválaszthatja a check-ot és a foldot. Check-call egy olyan stratégia, ahol úgy dönt, hogy ellenőrizze, majd növelje, ha a legjobb kezet kapja. Ha a hívóállomással játszik (egy második játékos az asztalnál, aki felhívja a tétet), használhatja a hívóállomás stratégiáját. Ez egy módja annak, hogy megvédje magát a fogadástól. A hívás lehet egy bizonyos mennyiségű zseton, valuta, vagy bármilyen más pénz.

A hívás: A játékos megengedett, hogy hívja az ellenfél tét. A hívás egy módja annak, hogy az ellenfél egy bizonyos összeget fizessen. Ha a gombon játszik, akkor lehetősége van arra, hogy felhívja vagy összecsukja. Választhatja a check-call vagy a check-fold Ha a gombon van, használhatja a check-call vagy a check-fold stratégiát. Az ellenőrzés azt jelenti, hogy hív vagy hajt. Ez azt jelenti, hogy általában többet kell fogadni az erős kézzel, és kevesebbet a gyenge kézzel.

A legfontosabb tényezők közé tartozik: A kéz ereje: Minél erősebb a kezed, annál valószínűbb, hogy megnyeri a potot. A fogadási döntéseket befolyásoló tényezők. A póker fogadási folyamata összetett, mert sok tényező befolyásolhatja a játékos fogadási döntéseit. Amikor felhívod vagy felemelsz, a kezedet az asztalra helyezed. Ha nem vagy az utolsó játékos, aki cselekszik (a gombra), csak akkor tudsz fogadni vagy emelni, ha van egy meghatározott cselekvésed.

Ha felhívja, akkor húzza a kezét, és meg fogja látni a következő három kártyát a fedélzetről. Ha felemeli, akkor húzza a kezét, és az első három kártya a fedélzetről el van rejtve a nézetből. Ezután megduplázhatja vagy növelheti a tétet az aktuális lyukkártyák értékelése alapján. Jó példa erre, ha a stud póker játékát játszod, és tudod, hogy az ellenfeled laza játékos. Ha fogad, hu.mypokersecret.com azt mondja, hogy fog játszani a kezét, és remélem, hogy a fordulat kedvező lesz az Ön számára.

Ha a flopra fogadsz, azt mondod, hogy a pénzt a potba akarod helyezni azzal a reménnyel, hogy az ellenfeled rossz kezet fog kapni Egyes játékosok csak akkor fogadnak a flopra, ha biztosak abban, hogy nyerni fognak. Egyenes flush: Egyenes flush öt kártyát egymás után, anélkül, hogy bármilyen kártyát ugyanazt a ruhát. Flush: Három fajta és nincs pár. Két pár: Két pár kártya két különböző ruhából. Royal Flush: Az azonos jelmezű öt kártyából álló egyenes flush.

Semmi: Három egyfajta és nincs pár. Egyenes: Négy lap egy sorban.

Contact

Properties Listed by Agent

Nessun immobile trovato