Carica mappa
 Home    Jessenia Atta

Jessenia Atta

Email
helenascholes@gawab.com

About

Er zijn veel middelen beschikbaar om u te helpen uw pokervaardigheden te leren en te verbeteren. Met hard werken en toewijding kun je een succesvolle pokerspeler worden en genieten van de beloningen die ermee gepaard gaan. (En sommige mensen, zoals ik, zullen blijven winnen!) Dus wat je moet doen is jezelf spelen. Als je blijft winnen, zul je veel geld verdienen. Ik zou mezelf spelen wanneer ik kon. Ik begon met het spelen van online poker sites met behulp van PokerStars.

Talent, vaardigheden of IQ? Het eerste dat in het achterhoofd komt als we ons afvragen welke vaardigheden ons goed maken bij poker is om na te denken over de oude zagen dat IQ de belangrijkste vaardigheid is. Je zou een zeer intelligente persoon kunnen zijn die een verschrikkelijk kaartspel speelt. Een persoon kan echt slim zijn, maar het vermogen hebben om vreselijke beslissingen te nemen in real-life situaties (zoals het spelen van een hand van Texas Hold’em zonder te weten op welke manier de blinds waren) en uiteindelijk verliezen.

We zullen niet proberen u een korte lijst van “de belangrijkste vaardigheden” te geven, maar we zullen u enkele gedachten over de vraag geven. Dat je probeert een vaardigheid te bedenken waar mensen het over eens zijn, is belangrijk om succesvol te zijn in poker. Dit is niet echt een “wat is je favoriete vaardigheid in poker” vraag, omdat we hier veel veronderstellingen aannemen: du.poker-plans.com Dat je het hebt over een specifieke vaardigheid die je goed maakt in poker (in plaats van een geweldige speler in het algemeen te zijn).

Ik denk dat de grootste fout van de meeste poker spelers is om de verkeerde vragen te stellen. Dus wat vraagt u precies? Een goede vraag om te vragen is hoe denk je dat de andere speler een specifieke hand zou spelen? De juiste vragen stellen. Veel spelers krijgen zo gefocust op wat hun volgende stap zal zijn dat ze niet de juiste vragen stellen. Omdat ze altijd een plan hebben. Waarom zegt u dat een man geluk heeft als hij vijf dagen op rij 40 wint per dag? Want zijn geluk loopt altijd uit.

Als hij iedere keer op dezelfde manier speelt. Hoe kun je weten wanneer een man een flush heeft opgevoerd in een spel van stud? Hoe weet je wanneer een man een open gezicht op poker heeft? Waarom is een goede pokerspeler als een schaakmeester? Hij zoekt een rechte flush. Waarom noem je het ‘open face up poker’ als het gewoon poker is? Waarom wordt een trek soms een ‘doodhand’ genoemd?

Contact

Properties Listed by Agent

Nessun immobile trovato