Carica mappa
 Home    Tommye Wittke

Tommye Wittke

Email
lucilelaplume@mail.ru

About

Onko suuren sokean paine, joka tekee sinusta epämukavan? Oletko hermostunut nostamisesta? Sinun täytyy selvittää, miksi et ole tarpeeksi mukava voittaa. Pelkäätkö tehdä virheitä? Sinun täytyy selvittää, miksi et ole tarpeeksi mukava voittaa. Jos näin on, se saa sinut taittumaan, koska et halua olla tilanteessa, jossa et voi nostaa. Jos näin on, se saa sinut taittumaan, koska et halua ottaa paineita. Jos näin on, se saa sinut tekemään virheitä, koska pelkäät tehdä virheitä.

Mahdollisuuksien lista jatkuu ja jatkuu. Harjoittelu ei ole tarkka tiede, mutta voit silti tehdä asioita, joiden avulla voit oppia nopeammin. Tässä muutamia asioita, joita teen. Oletko voittanut käden vai taittanut liian aikaisin? Opi virheistäsi Mieti, miten olet pelannut jokaista kättä viime päivinä. Miten käytät kaikkia näitä taitoja? Miten välttää samaa virhettä seuraavan kerran? Olitko liian tiukka tai nostosi oli liian korkea?

Jos välität pelistä, niin teet mitä tahansa, jotta voit tulla paremmaksi pokerin pelaajaksi. Mikä on mielestäsi menetyksesi syy? On hyvä muistaa tappiot kädessä. Tämä tarkoittaa, että sinusta tulee kärsivällisempi, kurinalaisempi, parempi bluffari, strategisempi pelissäsi ja niin edelleen. Mitä useimmat ihmiset ajattelevat yksinkertaisena kolmen kortin floppipelinä, on muutamia yllättäviä vivahteita piilossa keskivaiheissa. Näin päädyt kahteen voittajaan tapahtumaa kohden.

Texas Hold’em on kolmivaiheinen pokeriturnaus. Jos ne ovat alas, olet jo voittanut, koska olet ylös kaikista vaiheista. On tärkeää ymmärtää tämä: olet vain pelin kolmannessa vaiheessa, kun olet ylös ja vastustajasi on alas. Jos suuri sokea nostaa kynnykset, hän voi nostaa summan, mutta se ei saa ylittää 10 % potin koosta. Jos kaksi pelaajaa eivät pysty tekemään soittoa toiselle panokselle, pelaajan, www.comparebuzz.net jolla on eniten pelimerkkejä, joka tunnetaan myös nimellä big blind, on toimittava ensin.

Vedonlyönnin säännöt Suuri sokea on velvollinen antamaan 50% potista, joka tunnetaan myös nimellä puolet potista. Jos iso sokea nostaa, pienen sokean on myös soitettava Jos esimerkiksi luet kättä etkä tiedä, mitä vastustajasi ajattelevat, voit visualisoida kaikkien vastustajien pelaavan eri käsiä. Uskotko, että ne osoittavat suoraa? Mitä mieltä olet flushista? Luuletko, että he näyttävät flushia? Oletko hieman huolissasi siitä?

Mitkä ovat muut esimerkkejä visualisointiharjoituksista? Ovatko he saaneet suoraviivaisen avoimen lopputuloksen? Luuletko, että he pelaavat minkäänlaista arvontaa tai vain suoraa? Millaisia leikkejä he voisivat pelata? Luuletko, että heillä voi olla suora vetovoima? Kun kysyt itseltäsi tällaisia kysymyksiä, huomaat, että olet paljon parempi kuvitella eri liikkeitä, joita vastustajasi tekevät. Miltä kädestäsi tuntuu? Joten voit toimia kuin olisit erilainen henkilö, pelata eri skenaarioita ja ajatella heidän ajatuksiaan.

Contact

Properties Listed by Agent

Nessun immobile trovato